Hej Anna!

Sist ut i teamet är Anna Bogeskär Brandt. I vanliga fall finns hon på Universitetskansliet (tidigare Innovation och utveckling) där hon jobbar med samverkan inom utbildningsprogrammen.

Vem är du?

Jag började jobba på Malmö högskola i höstas och anslöt till Stormteamet vid årsskiftet. Jag är civilekonom och har ett förflutet inom näringslivet, främst inom förlagsbranschen.

Vad är Storm för dig?

Storm ser jag som en god möjlighet för högskolan att öppna upp sig mot omvärlden. Storm är en kreativ och utforskande mötesplats där lika och olika möts. För egen del har det varit en fantastisk möjlighet att lära känna organisationen, människorna i den och omgivande nätverk.

När vänder jag mig till Anna?

Jag ansvarar för kommunikationen av innovationsmiljön, webbplatsen och Storms sociala mediekanaler samt är oftast den som besvarar epost till Storm. Har ni frågor, tveka inte att höra av er till storm@mah.se. och glöm inte att gilla oss på Facebook och Instagram.