Product Launch – Studenter hjälper företag att hitta idéer som ligger i tiden

Studenter från kursen innovationsprojekt har under hösten undervisats i Storms lokaler och använt Storm för att producera sina slutprojekt, något vi är mycket stolta över!

Studenterna bjuder på fräscht tänk, nya innovativa idéer och tvärvetenskaplig kompetens. Det är anledningen till att framgångsrika företag och organisationer gärna tar hjälp av Malmö universitets studenter för att lösa verkliga problem.  

”Live” på scen och inför publik av företagsföreträdare, kurskompisar, lärare och andra inbjudna gäster fick studenter på kursen Innovationsprojekt presentera lösningar på problem de fått av sina uppdragsgivare. Länsförsäkringars innovationsbolag Lfant, Sigma Connectivity, Eon, Hållbar utveckling Skåne, Movinspire var de företag som bjudits in för att lyssna på studenternas lösningar.

Mer info här:

https://www.mah.se/Nyheter/Nyheter-2018/Studenter-hjalper-foretag-att-hitta-ideer-som-ligger-i-tiden/