TA DITT EX-JOBB VIDARE

Vill du att ditt examensarbete ska göra nytta? Känner du att du vill ta tillvara på den kunskap du samlat på dig och det resultat du kommit fram till men inte vet hur du ska gå vidare?

Den 12 juni välkomnar Storm Innovationsmiljö dig – som slutfört ditt examensarbete på Malmö universitet under ht 18 eller vt19 – till en eftermiddag om hur du kan ta ditt examensarbete vidare.

Oavsett vilket område du arbetat inom eller vilken form ditt examensarbete tagit så finns det stora möjligheter att ta det vidare. Kanske vill du komma i kontakt med intressenter, hitta en målgrupp, bygga en prototyp eller pröva dina tankar på nya användare. Kanske vill du ta det vidare genom forskning eller så vet du inte hur du vill gå vidare men är intresserad av att ta reda på vilka möjligheter som finns. Vi välkomnar alla projekt, kommersiella som icke-kommersiella. För att hjälpa dig på vägen och ge dig tips och råd, kommer du under två timmar få hjälp och information från Storms medarbetare, Karriärservice, affärsutvecklare, Drivhuset och Forskarservice.

Upplägg:

14.00 – 15.00 Information från Karriärservice, Drivhuset/affärsutvecklare och Forskarservice om vilka resurser de har och vilket stöd de har att erbjuda

15.00 – 16.00 Samtal och diskussion i grupp om hur du kan utveckla just ditt projekt och vad du behöver för att komma vidare.

Anmäl dig senast den 5 juni. Begränsat antal platser.

Information in English here!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *