Lokaler

Storms lokaler

Storm är till för alla som arbetar eller studerar på Malmö universitet – gärna i samarbete med vänner inom olika områden eller från vår omgivning. Ju fler som använder Storm, desto bättre och vi hjälper dig gärna att anpassa evenemanget så att det blir nytt och annorlunda!

Information om när lokalerna är lediga och hur du bokar hittar du här.   

Såhär är Storm uppbyggt:

Storm består av två bokningsbara lokaler: Stora Storm och Lilla Storm plus ett kök. Stora Storm rymmer runt 60 personer och är ett flexibelt utrymme som passar större evenemang. I Lilla Storm får det plats runt 25 personer och passar utmärkt till intimare evenemang. I köket kan du mingla, mötas i spontana samtal eller slå dig ned för att jobba en stund. 

Stora Storm (Workshop)

Rummet är utrustat med allt det du behöver för att möjliggöra en kreativ atmosfär. I lokalen finns:

Hur vill ni mötas? 

Här är några enkla förslag på möblering i Stora Storm. Tänk på att ha personer/tid för att själva ställa i ordning inför och efter ert event. 

Färgsittning

Möblera rummet med sex bord. Till exempel kan fyra av borden stå med stolar i enhetlig färg, övriga två bord med stolar i blandad färg. De sex borden med blandade färger ger möjlighet för aktiva utbyten och uppdelning av grupper. 

Bio- eller Wifi-sittning

Traditionell sittning med stolar i rader eller u-form som en wifi-symbol? Varför inte en färg/rad?

 Placera stolarna i en cirkel, samtal där man ser alla som pratar skapar  delaktighet och ett bra samtalsklimat. Perfekt för panelsamtal och/eller pitchtillfällen. 

Plus-sittning (Storms egna)

Denna sittning är bra för att skapa dynamik mellan smågrupper eller individer. Genom att sitta i organiserat kaos runt ett plusformat bord kan man vända sig åt olika håll beroende på kompetens man söker. Kanske sitter det en grafisk designer eller en läkare bakom dig som har den kunskap du söker?  Funkar också till workshop-format. 

Vill du diskutera metoder eller sittningar för att skapa en kreativ situation ställ en fråga till storm@mah.se 

Lilla Stormen (Pitch-arena)

Rummet har en platsbyggd trappa  i olika etager med breda trappsteg och kuddar och rymmer upp till cirka 40 personer. Hur många som får plats beror lite på hur tätt man vill sitta, 15-20 personer rekommenderas om man vill ha mer utrymme. Trappan inbjuder till  en avslappnad och informell dynamik. 

Rummet är utrustat med whiteboard, projektor och eluttag i möbelns olika våningar samt från panelen vid fönstret. 

Köket

Köket är inte bokningsbart men får gärna användas när man har bokat något av de andra rummen i samförstånd med andra. Köket har ett tvådelat bord i arbetshöjd med 20 högre pallar. De båda borddelarna är höj och sänkbara för att anpassas efter behov. 

Köket är utrustat med porslin och bestick till 20 personer, ett blandat sortiment av uppläggningsfat och skålar samt fyra karaffer. I köket finns även en diskmaskin och en micro.