Team

Patrik Berander
Föreståndare
Jag kom till Malmö universitet 2014 och har varit drivande i utvecklingen av Storm sedan processen startade. Jag är även ansvarig för tekniken på Storm och svarar gärna på frågor och tar emot önskemål om hur den kan utvecklas och förbättras.
Karolina Rosenqvist
Program
I botten är jag utbildad kommunikatör och har tidigare arbetat med strategisk kommunikation. Jag har varit på Malmö universitet sedan 2009 och arbetar förutom i Storm även med Medea, och IoTaP samt universitetets satsning på att utveckla nya fokusområden.
Helena Ondrus
Metod och process
Jag är industridesigner och varit med och utvecklat Storm sen 2016. Behöver du stöd i processer eller metoder oavsett storlek, då kan du vända dig till mig. Jag hjälper dig också gärna att skapa ett nytänkande event eller möte. Jag tar mig gärna an komplexa problem och njuter av att jobba när flera hjärnor tänker tillsammans.
Emma Erlandsson
Kommunikation
Det är jag som är kommunikationsansvarig för Storm och ska se till att det är lätt och kul att få koll om vad vi gör och vad DU kan göra hos oss. Dessutom är jag värd och ser till att du får den hjälp du behöver när du tittar in hos oss.
Julia Micanovic
Innovationsvärd
Nyfiken på vad man kan hitta på i Storm, eller hur vi kan hjälpa er att utveckla något nytt? Då är det mig du ska prata med! Jag ansvarar för bokningar och lokaler, och de flesta dagar i veckan hittar man mig på Storm.