Team

Patrik Berander
Föreståndare
Jag kom till Malmö universitet 2014 och har varit drivande i utvecklingen av Storm sedan processen startade. Jag är även ansvarig för tekniken på Storm och svarar gärna på frågor och tar emot önskemål om hur den kan utvecklas och förbättras.
Karolina Rosenqvist
Program
Jag har varit med och utvecklat Storm sedan starten. Jag arbetar främst med projektledning av program och evenemang som görs i Storm. Det kan vara aktiviteter i Storms egen regi eller som görs i samproduktion med andra aktörer.
Helena Ondrus
Metod och process
Behöver du metoder eller stöd i processer för workshops, samarbeten, undervisning, idéprocesser och utvecklingsarbete i grupp då kan du vända dig till mig. Jag hjälper dig också gärna att skapa ett nytänkande event eller möte. Jag har varit med och utvecklat Storm sen 2016.
Emma Erlandsson
Kommunikation
Det är jag som är kommunikationsansvarig för Storm och ska se till att det är lätt och kul att få koll om vad vi gör och vad DU kan göra hos oss. Dessutom är jag värd och ser till att du får den hjälp du behöver när du tittar in hos oss.
Julia Micanovic
Innovationsvärd
Nyfiken på vad man kan hitta på i Storm, eller hur vi kan hjälpa er att utveckla något nytt? Då är det mig du ska prata med! Jag ansvarar för bokningar och lokaler, och de flesta dagar i veckan hittar man mig på Storm.