Skicka in ett uppdrag till Stormathon

Har din organisation ett komplext problem som kräver nytänkande lösningar? Är ni redo att låta 45 studenter med olika utbildningsbakgrund jobba med just er utmaning i 12 timmar?

Stormathon är en innovationsdag på Malmö universitet. Studenter som är intresserade av samhällsförbättrande problemlösning och innovation kan ansöka om att få delta i Stormathon och sorteras därefter in i tvärvetenskapliga, dynamiska team om fem personer. Alla team jobbar med samma uppdrag under hela dagen och coachas i problemlösningsmetodik och idéutveckling av erfarna processledare. Efter 12 timmars intensivt arbete pitchar varje team sin lösning för uppdragsgivaren och en jury, med fina priser till de vinnande koncepten!

Världens första Stormathon arrangerades den 2 april 2019 med Malmö stad som uppdragsgivare. Läs mer här eller se filmen om evenemanget.

Vi söker uppdrag till nästa Stormathon under hösten 2019! Har er organisation eller ert företag en komplex utmaning som kräver innovativa lösningar? Kan lösningarna bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle? Skicka in ert uppdrag här.

Vi tar emot uppdrag till och med den 10 september 2019 för höstens Stormathon. Vi återkopplar senast under september månad.

Stormathon arrangeras av innovationsmiljön Storm på Malmö universitet. Maila gärna oss på storm@mau.se om du har frågor, funderingar eller vill bolla tankar inför ett eventuellt case.