Bokning

HUR BOKAS STORM?

Bokning av Storms lokaler sker genom detta bokningsformulär. Notera att det kan behövas tid för att ställa i ordning både före och efter en bokning och att detta ska räknas med i bokningen.

Aktiviteterna som bokas i Storm bör bidra till att göra Malmö universitet till ett mer innovativt lärosäte (t.ex. inspirationstillfällen, idéutveckling, testa nya sätt att jobba på, utvecklingsprojekt etc.) eller vara kopplade till nyttiggörande av idéer eller resultat sprungna ur Malmö universitets verksamhet (t.ex. samverkansprojekt, publika evenemang, student- och forskningsinnovation). Kontakta gärna oss om du är osäker på om din bokning passar in i Storm, eller om du vill ha hjälp med att göra den mer kreativ.

Om din aktivitet i Storm är öppen för en bred publik hjälper vi gärna till att sprida evenemanget i Storms kanaler, mejla oss relevant info i samband med din bokning på storm@mau.se.

Tillgång till lokalerna

Om lokalerna inte är bemannade den aktuella dagen för din aktivitet eller om du vill ha tillgång utanför kontorstiderna 09:00-16:00, behöver du ha ett gästkort för att få tillgång till Storm. Om aktiviteten sker under andra tider behöver du beställa access till Storm på ditt multikort några dagar i förväg. Kontakta oss för att få hjälp med det.

För att se bokningsmöjligheter finns kalender för de två rummen i Storm nedan.

STORA STORM

LILLA STORM