Storms lokaler

STORMS LOKALER

Storm är till för alla som arbetar eller studerar på Malmö universitet – gärna i samverkan med andra aktörer. Ju fler som använder Storm, desto bättre och vi hjälper dig gärna att anpassa evenemanget så att det blir nytt och annorlunda!

Information om när lokalerna är lediga och hur du bokar hittar du här.   

Såhär är Storm uppbyggt:

Storm består av två bokningsbara lokaler: Stora Storm och Lilla Storm plus ett kök. Stora Storm rymmer runt 60 personer och är ett flexibelt utrymme som passar större evenemang. I Lilla Storm får det plats runt 25 personer och passar utmärkt till intimare evenemang. I köket kan du mingla, mötas i spontana samtal eller slå dig ned för att jobba en stund. 

Stora Storm

Rummet är utrustat med allt det du behöver för att möjliggöra en kreativ atmosfär. I lokalen finns:

12 bord som är enkla att flytta och fälla ihop. 64 stolar. Tre stora väggar med magnetiska whiteboards från golv till tak. Två projektorer som möjliggör parallell och dubbel projicering. Workshopmaterial (post-its, A4-papper, tuschpennor, häftmassa, tejp, saxar, m.m.). Mörkläggningsgardiner. Eluttag från vägg och från rigg i taket.  Smartboard-möbel på hjul.

Bild på en workshop-sittning med 8 bord

Lilla Storm

Rummet har en platsbyggd trappa  i olika etager med breda trappsteg och kuddar och rymmer upp till cirka 40 personer. Hur många som får plats beror lite på hur tätt man vill sitta, 15-20 personer rekommenderas om man vill ha mer utrymme. Trappan inbjuder till  en avslappnad och informell dynamik. 

Rummet är utrustat med whiteboard, projektor och eluttag i möbelns olika våningar samt från panelen vid fönstret. 

Bild på Lilla Storm

Köket

Köket är inte bokningsbart men får gärna användas i samförstånd med andra när man har bokat något av de andra rummen. Köket har ett stort bord i arbetshöjd med 10 högre pallar. Bordet är höj och sänkbart och kan således anpassas efter behov. 

Köket är utrustat med porslin och bestick till 20 personer, ett blandat sortiment av uppläggningsfat och skålar samt fyra karaffer. I köket finns även en diskmaskin och en micro.

Bild på köket